![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjSc8OWjUyiMYObMCMzD1rF_kpgMfrGQIafFlQNVtu27sP28lQgK_XZKKSw44sPyiwFXQ_cYjOx7YMmwWy2Yv0KlOAob5IX97zrlfh7QEhsqhHQ1y2Xt5KEu4lZtizbnozqEMdlxhzVa79R/s1600/20140720_185207.jpg)
Nekem nagyon bejött, mert imádom a nagyon édes süteményeket, valamint a karamellizált cukor ízét.
1 cs kefir
1/2 cs búzadara
1/2 cs rétesliszt
1 cs kristálycukor (csak kristályos formában felel meg)
csipetnyi szódabikarbóna
A hozzávalókat összekeverjük egy tálba, majd 20-30
percre félretesszük pihenni, dagadni. Egy kivajazott püspökkenyérformába öntjük,
és a sütőbe helyezzük. 180 fokon sütjük, mindaddig, míg a teteje meg nem
barnul. Eközben a tepsivel érintkező része a kristálycukortól karamellizálódik.
Tálcára borítjuk és még melegen szeleteljük.
Párom üzenetét tolmácsolom: Ez veszett édes!!!!!!!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése