![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhog4_2LhafLwiUwe8rtvWFSOooHPwgQ-GcDzXV7XgAcSRdAtGC6-cNGCoY_3DlVZ302nn_Bp4g6kOzUPi5tbVPDu0TldObYRhWFj24ucPAra7gbLxTF_hBPqEjPfkllupMy_Pf5Hvq1MAX/s320/20130929_155704.jpg)
1 l csirkealaplé
1 cs tejszín
1 ek aprított hagyma
1/2 ek rozmaring
1/2 csirkemell főzve, felkockázva (maradék felhasználására ideális)
1 konzerv kukorica
1 cs reszelt sajt
Egy fazékba az alaplevet, a tejszínt, a rozmaringot és a hagymát feltesszük alacsony hőfokon melegíteni. Beletesszük a felkockázott főtt csirkemellet és a kukoricát. Együtt melegítjük tovább.
Kisidő múlva még mielőtt forrni kezdene a levesünk, beletesszük a sajtot és kevergetve felolvasztjuk a levesben.
Melegen tálaljuk a levesünket!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése