![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi-79qPCE3D3OmsoWcJNakhGqj79KB7Q4H54UWQykboh4leziVlB6CLc8cmnqGb1LcuISscw5cUtiC8WqGYv_YKycBFDejQg5CBydUPnq4C_qOIy37Ajecr3Ala9hnmuZMhF364sBKRUgtk/s320/20131016_181834.jpg)
Hozzávalók:
1 cs liszt
1/2 csomag
sütőpor
1 cs tej
2 kisebb
tojás
1 kicsi
csipet só
2 db
lehetőleg különböző fajtájú, de édes alma
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEisOdKPlHl_paR4tjXAgdb0e3Zdc4NTXa7cOSE8CKAG84w2EQWVp7WlLlWYRXW43jtDYM2DaegKR4NAvYms1C9m0uRV8mxZb76SECZD-HPtxxwfs4nD0loXndF37VcCv_ZvcQZz_RFjZOhP/s200/20131016_170546.jpg)
Serpenyőben kicsi vajat melegítünk, és amikor a vaj felolvad,
egy nagyobb kanállal a masszából a serpenyőbe teszünk. Pár perc múlva, amikor a
kis palacsinta tetején kicsi légbuborékok jelennek meg, megfordítjuk a
palacsintát és mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
Ehetjük magában, vagy a fennemlített módokon.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése