![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg3J5AlhRg78Ma3G0WGSd5a6CqMX_8UMRWU_q8k7Rpd3A_ji3xFgOtUq-P4GSlf3P08vChQUjBu1uK-FA-lq1eK0vff5GUhO2zOgZ4sEL5bb8CtQfOGaXQJ21HqHa5xgjUZifrhPtBlOK7Q/s1600/20150410_113611.jpg)
450 g puykamellfilé
100 g reszelt sajt
1 cs tej
120 g sós kréker
só, bors
olaj
A pulykamellfilét nagyobb darabokra vágjuk, besózzuk és állni hagyjuk. Eközben a sajtot lereszeljük, a krékert robotgéppel ledaráljuk. Egy tálba tejet öntünk őrölt borssal fűszerezzük, egy másikba a reszelt sajtot és a darált krékert összekeverjük. A pulykadarabokat először tejbe mártjuk, majd alaposan beleforgatjuk a sajtos keverékbe. Olajozott kerámiatálba, vagy jénai tálba helyezzük, olajjal meglocsoljuk, és sütőben közepes hőfokon aranybarnára sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése