Szeretjük a melegszendvicseket, azonban egy idő után ráuntunk az állandó kenyér-sonka-sajt szendvicsre. Ezért próbálunk újfajta szendvicskrémekkel, feltétekkel kisérletezni.
Hozzávalók:
100 g selyemsonka1 kis fej lilahagyma
1 szál újhagyma
1 gerezd fokhagyma
1 nagy doboz tejföl
50 g olvasztott vaj
150 g reszelt sajt
1/4 ek pirospaprika
só, bors
bageutte
A sonkát és a hagymákat felkockázzuk. A sajtot lereszeljük. Egy tálba tesszük a kockára vágott sonkát, hagymákat, és a 100 g reszelt sajtot, majd ráreszeljük a fokhagymát. Egy másik tálba öntjük az 1 doboz tejfölt, hozzáadjuk az olvasztott vajat, fűszerezzük sóval, borssal és pirospaprikával. Alaposan elkeverjük. Majd az előkészített sonkás keverékkel összedolgozzuk.
A felszeletelt kenyereket alaposan megpakoljuk a sonkás-tejfölös keverékkel tepsibe tesszük, reszelt sajttal megszórjuk, majd közepes hőmérsékleten megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése