![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhrNKD5qHMXU1dP2Q1RDyU9DPDnoLyTP88O65Ekh8X6hQqwdFH2u_j9V0J5TiMZdjNMnQipYEkWjT-eHmHQmYd8NK58ouC_PPsl9CWz4Gjy4vWzch_iXq3lmCEh68rcOY8R8ifO8ChgifVF/s1600/20150327_210711.jpg)
7 tojás
200 g bacon
12 ek majonéz
6 ek mustár
2 ek vaj
kenyér vagy bagett
metélőhagyma
szárított tárkony
őrölt bors, só
A tojásokat keményre főzzük, kihűtjük, megpucoljuk és kis kockára vágjuk fel a tojásszeletelő segítségével. A szalonnát szintén kis kockára vágjuk fel és egy serpenyőben ropogósra pirítjuk. Egy tálba összekeverjük a majonézt, mustárt, vajat majd hozzáadjuk a tojást és a pirított szalonnát. Alaposan eldolgozzuk majd ízlés szerint fűszerezzük tárkonylevéllel, metélőhagymával, őrölt borssal és ha szükséges sóval. A keverékünket hűtőbe tesszük és egy félórát pihentetjük, majd kenyérre kenve, vagy bagettbe töltve tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése