2015. március 30., hétfő

Tojásos szendvicskrém

Hozzávalók:
7 tojás
200 g bacon
12 ek majonéz
6 ek mustár
2 ek vaj
kenyér vagy bagett
metélőhagyma
szárított tárkony
őrölt bors, só

A tojásokat keményre főzzük, kihűtjük, megpucoljuk és kis kockára vágjuk fel a tojásszeletelő segítségével.  A szalonnát szintén kis kockára vágjuk fel és egy serpenyőben ropogósra pirítjuk. Egy tálba összekeverjük a majonézt, mustárt, vajat majd hozzáadjuk a tojást és a pirított szalonnát. Alaposan eldolgozzuk majd ízlés szerint fűszerezzük tárkonylevéllel, metélőhagymával, őrölt borssal és ha szükséges sóval. A keverékünket hűtőbe tesszük és egy félórát pihentetjük, majd kenyérre kenve, vagy bagettbe töltve tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése