2014. augusztus 1., péntek

Sajtos-csirkés vagdalt

Ezt a receptet egy orosz oldalon láttam meg. Kipróbáltam és nekünk bejött kisebb módosításokkal. Ez nem azaz étel, melyet a szépségéért szeretünk. Természetesen számos módon variálható akár fűszerekkel, akár hozzáadott zöldségekkel...

Hozzávalók:
1 csirkemell filé
100 g sajt
2 tojás
liszt

bors
olaj

A csirkemell filét nagyon apró darabokra vágjuk, a sajtot szintén kicsi kockákra vágjuk. Egy tálba tesszük mindkét hozzávalót, majd ráütjük a tojásokat, sóval és borssal fűszerezzük. Annyi lisztet teszünk hozzá, hogy sűrűbb palacsinta tésztát kapjunk. 
Egy serpenyőt kikenünk olajjal, majd a forró olajra rákanalazzuk a tésztánkat. Kisebb lepényeket célszerű készítenünk, mert így könnyebb lesz a forgatása. Mindkét oldalát megsütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése