Hozzávalók:
2-3 db burgonya
4-5 db csemege uborka
4-5 db koktélparadicsom
2 db lilahagyma
6 db tojás
100 g sajt
só, bors
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiaQlxzPpCTsaiD6uIKm2oFBtR3LSz6vivJyia20Lq4mVouXGSephEOiqDcgJKzypf2im_4WnKabSprx-miKqc_NwXpMx8gMKOYiNrRIw3wzQzPU_w5n6MFiJrDCTz99D0-J7xRMO8-IfBG/s1600/20140328_211213.jpg)
A burgonyát héjában megfőzzük, majd ha kihűlt pucoljuk és kockára vágjuk. A csemege uborkát karikázzuk és a burgonyával együtt egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a kettévágott paradicsomot, az apróra vágott lilahagymát. Összekeverjük a hozzávalókat és egy kiolajozott püspökkenyérformába öntjük. A tojásokat felverjük, sóval és borssal ízesítjük. Az alaposan felvert tojásokat is a formába öntjük. A tetejét reszelt sajttal megszórjuk, és a sütőbe tesszük. Közepes lángon addig sütjük, míg a sajt aranybarnára nem pirul meg.
Hűlni hagyjuk, majd a formából kiöntve, felszeletelve tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése