![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi2SH75z7wBBVdqrbbq79VGOtKBcPZEGM7aoS7z-1DCACyWkUkMhm4wema0h-W_16bXwUVUQF_SMH4GLkCuNs372VHgL7nLkXQ7lvDRBT3LEGGye2x3NFBE5uEZo5saGZw-bd5QCHLJmYwg/s1600/20140318_145447.jpg)
Hozzávalók:
200-300 g bébi spenót
2 gerezd fokhagyma
2 dl főzőtejszín
250 g kifőtt tészta maradék is lehet
só, bors
csipet szerecsendió
olaj
tálaláshoz reszelt sajt a legjobb a füstölt sajt
A bébi spenótot tisztítjuk, megmossuk majd egy serpenyőben kicsi olajat aláöntve megfonnyasztjuk. A fokhagymát belenyomjuk és sóval és borssal és egy csipet szerecsendióval ízesítjük. Tovább fonnyasztjuk, majd beleöntjük a tejszínt és kevergetés közben összefőzzük. A legvégén a kifőtt tésztát tesszük hozzá és többször átforgatjuk, hogy a spenótos keverékünk minden tésztaszemre rákerülhessen. Tálaláskor még a forró tésztát megszórjuk reszelt sajttal. A legjobb ízhatást füstölt sajttal érhetjük el.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése