![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi49LFul_89cMD2WVN-xXJx6mCAnMHXWAyIf_9oB27vQLDHaZ1IBas0eoLOAdpyWFqSzR3G4hQnJ22yZSTo6VvlAlJ8UA_rK9y8S73FfPLcyxsE_vtMaiTRedFyiy49SpbAMw6LYg8pV8ek/s320/20131021_205145.jpg)
Hozzávalók:
150 g étcsokoládé
100 g vaj
2 ek kakaópor (nem édesített)
200 g kristálycukor
1 tk vaníliaaroma
3 db tojás
100 g liszt
csipet só
A sütőt előmelegítjük 180 fokra, a tepsit, formát előkészítjük.
Gőz fölött összeolvasztjuk az étcsokoládét és a vajat. A tűzről levéve hozzákeverjük a kakaóport és a cukrot, alaposan összekeverjük. A következő lépésben a vaníliaaromát és egyenként felütve a tojásokat adjuk hozzá. Utolsóként a lisztet és a lisztben elkevert sót adjuk hozzá. Az előkészített formába öntjük és sütőbe tesszük 25-30 percre. Akkor jó, amikor a teteje már megszilárdult, de a belseje még kicsit nyersnek tűnik. Hagyjuk kihűlni, felszeletelve tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése