![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhrlDDewpUvH0elHDLBa8Nvj0j8r1CxPq-kDtwSBWm3869nhIYm3MbDXSJMS8zJJ9LKlnlL7OIKhdXGAcZGDxO9XNxPQXbrNeqJFdqMQrrGZJhnGRLKB5I6altE7PiGPEhfyCmo98LVRV_D/s1600/20140831_181108.jpg)
1 tojás
50 g cukor
250 g áttört túró
1 tk sütőpor
150 g liszt
fahéj ízlés szerint
csipet só
A tojást a cukorral alaposan kikeverjük. Hozzáadjuk az áttört túrót, csipet sót és fahéjjal ízesítjük. Alaposan elkeverjük. A sütőport a liszthez adjuk majd az elegyet a túrós masszához adjuk. Alaposan kidolgozzuk. Kicsi gombócokat formázzunk, amit bő olajban kisütünk.
Porcukorba forgatjuk, vagy lekvárral tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése