![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiaIZKfQTzxQsVbhsyHKCyi0gFZdhpTC3vR8NqgkbI5VhLsCcLanGM1sESMkulJLNa7GsnGmkok9P0-PNExHpgp1fCWAo34Sgfmz4KJ3j_MRQ56nPFsQqNvRhtZ7hFndcSZBWgggOtDTIlu/s1600/20140831_181049.jpg)
Egy dolgozó nőnek, főleg ha mindennap főtt ételt akar az Ura elé tenni egy-egy gyorsan elkészíthető étel, főleg ha a maradékot is fel tudjuk használni közben "életet" vagy ételt menthet.
Hozzávalók:
250 ml kefir
2 tojás
150 g liszt
sütőpor
só
sajt, sonka, szalonna, virsli, kukorica...
A kefirt a tojással, liszttel, sóval és sütőporral alaposan elkeverjük. A tésztába belekeverhetünk kockára vágott sonkát, sajtot, virslit, amit otthon találunk... Felhasználhatunk maradék sült húst is. Egy kivajazott, kilisztezett jénaiba öntjük a keverékünket és reszelt sajttal vastagon megszórjuk a tetejét. Előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése