![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEii19lRwXqCv1Mg9Xw_vW7OmXgiCBUwjRRsoAOD7EFXNV3Cb4sLnS-3MNFceolOTG1H9gDwl_paKPvlViacI4ZXKMx2odFUZRPSZwfKLrlnHmbZap86B7NqpTg6EnEb4_5MA2ntswSb1wKX/s1600/20131231_165538.jpg)
Hozzávalók:
1 vastag szelet trappista sajt (miénk majdnem 10dkg lett)
1 db zöld fűszeres tömlős sajt, vagy natúr tömlős sajt snidlinggel kikeverve
5 dkg gépsonka
A sajtszeletet tányérra téve a mikrohullámú sütőben 1-2 percig melegítjük. Majd két folpack, vagy alufólia között a sodrófával kinyújtjuk, próbáljuk téglalap alakúra formázni. A kinyújtott sajtra egyenletesen rákenjük a tömlős sajtot és a tetejére gépsonkát helyezünk. A folpack vagy alufólia segítségével szorosan feltekerjük a sajtunkat. A szorosan összecsomagolt sajttekercsünket tálalásig a hűtőbe dermesztjük. Tálaláskor vékony szeleteket vágunk. Egy hidegtál részeként is jól mutat.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése