![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjRP48gFUYT90M55MxFvClqYTwv0s57ab4cD0Pemuw3sgIWP6yElAqRxNeXwvtwi1q7T_NZQQty15ELuVy0nV-asimBE-Se4UwoF12rIogSIoM9Z7F2ML4_lAMwgCmqYpLkhvZFfv-ytTnh/s1600/20150117_174342.jpg)
300g csirkemellfilé
150g füstölt bacon
250g tészta
2dl tejszín
150g natúr ömlesztett sajtkrém
kisebb darab póréhagyma
frissen őrölt színes bors
olaj
só
Egy nagy serpenyőbe olajat öntünk, ebbe tesszük a kockára vágott csirkehúst. Lepirítjuk, majd hozzáadjuk a karikára vágott póréhagymát és a felkockázott bacont. Kicsit együtt pirítjuk, majd hozzáadjuk a sajtkrémet és a tejszínt. Ezután következhet a fűszerezés ha szükséges só, illetve frissen őrölt színes borssal fűszerezzük. Ne sajnáljuk tőle! Legvégül a kifőtt tésztát adjuk hozzá, alaposan átkeverjük és még melegen tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése